МЕНТОРИТЕ

Мануела Драганова

Мануела Драганова притежава богат бизнес опит, свързан с развитие на мащабни проекти, зад които стоят милиони инвестиции и управление на сложни мажоритарни отношения. През годините тя ръководи Националния Хиподрум, където организира конни надбягвания, и е била Председател на Съвета на директорите на Хотел "Рила" в София.

Към момента Мануела Драганова е генеративен коуч, съосновател на онлайн платформата за обучения Upgrade Academy, съосновател на международния център Generative Mindset и член на Международната Асоциация за Генеративна Промяна. Мануела завършва коучинг по системата Success Factor Modeling в Калифорния при международния авторитет в областта на личностното развитие Робърт Дилтс.

В ролята си на коуч Мануела участва като лектор в семинари в САЩ и Германия. В България работи както с доказани бизнес лидери, така и с млади предприемачи. Спазва международните коучинг стандарти и нерядко помага на хората благотворително. Тя цени лоялността, нежността, емоционалната интелигентност и хумора. Автор е на онлайн програмата за личностно развитие “Пътеводител за успешна промяна”. Също така е автор на два романа по действителни събития - "Ана", публикуван на български език от издателство „Сиела“ през октомври 2019 година, и Ana’s Way, излязъл на английски език в САЩ през юни 2018.

 

mentors9