МЕНТОРИТЕ

Гена Събева

Гена Събева е основател и председател на „Съвет по предприемачество и стартъп“. Тя е бизнес дама, предприемач и ментор с 30 години професионален опит.

Управляващ партньор е в семейната компания за управление на проекти в строителството „Събеви Груп“ и развива собствена франчайз марка „ВИТ – Борсата за матраци“, чрез която помага на стартиращи предприемачи да развият свой собствен бизнес.  

През 2010 година  основава Асоциация на интериорните дизайнери в България (АИДБ) и има голям принос в популяризирането на професията на интериорния дизайнер. В структурата на международната бизнес организация BNI е от много години, като най-новият й проект е като директор на BNI Индустрия. От 2019 година е в управлението на „Българската търговско-промишлена палата” (БТПП) като член на изпълнителния съвет. Гена Събева учредява и „Агенция за инвестиции в строителството” (АИС) с цел пълното обслужване на български и чуждестранни инвеститори. Основател е на „Сдружение на българските търговци“, както и Business Lady Club „Женско предприемачество“, на който е председател.

Гена Събева заразява хората с желание да създават собствен бизнес. Мисията й е да развива и подпомага предприемачеството в България. Тя е сред най-търсените и мотивиращи лектори, които са вдъхновявали стотици хора от сцените на събития като TEDxSerdikaWomen, Business Lady Excellence, Fuckup Nights Sofia и други.

Всеки четвъртък организира бизнес преходи от Боянско ханче до Боянски водопад – тренировка за ума и тялото с цел създаване на нови контакти, откриване на нови бизнес идеи и личностно развитие.

mentors1