ДАМСКА БИЗНЕС ОБЩНОСТ

Кои сме ние ?

ДАМСКА БИЗНЕС ОБЩНОСТ е първият в Европа социален акселератор за развитие на автентичното женско предприемачество в България. Той обединява жени с предприемачески интерес, търсещи реализация и развитие на креативни, иновативни, устойчиви идеи и собствени проекти.

Чрез прилагането на иновативни практики, методики, обучения, ноу-хау акселераторът асистира, подкрепя и финансира активните, дейни и предприемчиви хора да създават на практика работещи проекти, продукти, услуги.

В резултат на дългогодишни проучвания, анализи и подкрепа се ражда идеята за създаването на целенасочени програми за подкрепа и обучение на жените в бизнеса.

През 2021 г. по идея на съпредседателите на  „Съвет по предприемачество и стартъп“ и негови съоснователи - Гена Събева и Виктория Караабова-Стоянова, дами, които имат дългогодишен опит като собственици на успешен бизнес, и ментори на стартиращи предприемачи, се ражда идеята за Менторска програма за жени предприемачи.

През 2022 г. Менторската програма получава статут на Национална менторска програма за жени предприемачи и в нея се включват дами от цялата страна.

Още виж ТУК>>


СТРУКТУРА

ИЗПЪЛНИТЕЛЕН СЪВЕТ НА ДАМСКА БИЗНЕС ОБЩНОСТ 


ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР


ПОСЛАНИЦИ на ДАМСКА БИЗНЕС ОБЩНОСТ


Заявете участие в Дамска бизнес общност, като попълните следната контактна форма.

Може да подадете заявление за присъединяване и ТУК: https://mentorite.bg/membship-wbc-doc-new/

След попълване на заявлението, изпратете го на: mentoriteorg@gmail.com или info@mentorite.bg

За въпроси: пишете тук
или позвънете: +359 87 8785330, Росина Тодорова, изп. директор Дамска бизнес общност (ДБО)


programa-03
mentori-03

 

Дамска бизнес общност цели да подпомогне развитието на предприемачеството и бизнес средата в България.Общността е желан партньор на множество институции, бизнес и НПО организации, които изповядват сходни ценности.


Създаваме нови приятелства и бизнес контакти!


 

 

 

ДАМСКА БИЗНЕС ОБЩНОСТ е създател на Национална менторска програма за жени предприемачи и единственото по рода си събитие у нас АРЕНА НА ДАМСКИЯ БИЗНЕС. Мащабният форум за дамско предприемачество се превърна в истинска платформа за успешни предприемачи и своеобразен инкубатор за успешни бизнес проекти.

Сред партньорите на „Арена на дамския бизнес“ са утвърдени институции, браншови организации и медии, сред тях – Съвет предприемачество и стартъп към БТПП, „Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия“, БТПП, фондация „ЗА добрите примери в бизнеса“, Предприемачи БГ, Менторите БГ, „Национална бизнес поща“ и други.