МЕНТОРИТЕ

Кои сме ние ?

Национална менторска програма за жени предприемачи се провежда от „Съвет по предприемачество и стартъп“ по инициатива на неговите основатели и председатели - Гена Събева и Виктория Караабова-Стоянова, дами, които имат дългогодишен опит като собственици на успешен бизнес, и ментори на стартиращи предприемачи.

Менторската програма създаде Дамска бизнес общност, която има за цел да помогне на жени, които искат да стартират собствен бизнес или да развиват вече съществуващ бизнес. Дамска бизнес общност цели да подкрепя и дами, които искат да се изкачат в йерархията и да се наложат като доказани професионалисти в големи компании.


Заявете участие в Дамска бизнес общност, като попълните следната контактна форма.

Ще се свържем с Вас, за да получите информация.


 

programa-03
mentori-03

Дамска бизнес общност цели да подпомогне развитието на предприемачеството и бизнес средата в България. 

Обединява предприемчиви дами, собственици на частен бизнес, както и оглавяващи предприемачески проекти или утвърдени професионалисти в корпоративния, административния и НПО сектор.

Тя позволява свързването и обмяната на информация, опит, съвети и контакти, които членовете на общността свободно обменят помежду си.
Общността създава съмишленици, уверени в необходимостта да влагат усилия, време и характер в това да развиват себе си, кариерата и проектите, в които участват.
В Дамска бизнес общност са добре дошли всички, изповядващи ценностите, които според нас притежават истински успешните хора.
Ние вярваме и изповядваме принципите на лоялността, честността, отговорността, точността, както в личните, така и в публичните взаимоотношения.

Дамска бизнес общност е платформа създадена от и за активни, позитивни, ангажирани и търсещи развитие и себереализация жени от цялата страна.Дамска бизнес общност се стреми да развива лидерски практики, инициативи и партньорства, с които да допринася за икономическата, бизнес и обществена среда в България.
Вярваме, че с общи усилия е възможно да превърнем България в страна, в която висока оценка получават доброто качество на живот, възможностите за развитие на предприемачството и лидерският потенциал.
Чрез множеството събития, инициирани от общността, сред които „Вечер на успеха“, „Превърни идеята си в бизнес“, ежегодната Национална менторска програма за жени предприемачи,  обучителни семинари, конференции, дискусии, кръгли маси, кариерни форуми и др., се стремим да приобщаваме както жени, утвърдени професионалисти в своите сфери, така и стартиращи кариерата си млади хора и ученици от гимназиален етап.

В Дамска бизнес общност участват дами,  отворени за партньорства в местните общности, както в големите населени места, така и в по-малки селища на страната.
Участниците в Дамска бизнес общност обменят както актуална и полезна информация за бизнеса, кариерата и личностното развитие, така и възможностите за достъп до събития, новини, вдъхновяващи ексклузивни срещи, обучения.

Общността е желан партньор на множество институции, бизнес и НПО организации, които изповядват сходни ценности.


Създаваме нови приятелства и бизнес контакти!


Дамска бизнес общност:

Ментори и специалисти

ЗА добрите примери в бизнеса!


 

 

 

Дамска бизнес общност е създател на Национална менторска програма за жени прдеприемачи и единственото по рода си събитие у нас „Арена на дамския бизнес“. Мащабният форум за дамско предприемачество се превърна в истинска платформа за успешни предприемачи и своеобразен инкубатор за успешни бизнес проекти.

Сред партньорите на „Арена на дамския бизнес“ са утвърдени институции, браншови организации и медии, сред тях – Съвет предприемачество и стартъп към БТПП, „Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия“, БТПП, фондация „ЗА добрите примери в бизнеса“, Предприемачи БГ, Менторите БГ, „Национална бизнес поща“ и други.