FORUM

ЗА ДОБРИТЕ ПРИМЕРИ

Фондация за „ЗА добрите примери в бизнеса“ и Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции (СОАПИ) организират Кариерен форум за професионална ориентация „Какъв да стана, когато порасна“. Той е насочен към ученици от 7-ми до 12-ти клас, както и към техните родители и учители и всички, които търсят ново начало и нова професия.

Събитието се провежда с подкрепата на Националната агенция за професионално образование и обучение (НАПОО) и Агенцията по заетостта, и с любезното домакинство на Sofia Ring Mall.

Професиите представят дами от различни бизнес области. Срещнете се лице в лице с професионалистите и задайте своите въпроси към тях. Очакват ви на специално подготвените за събитието щандове и в залата за презентации на ниво 1 в Ринг Мол.

Целта на събитието е да запознае аудиторията с различни професии, упражнявани от жени, но не само за жени, с техните особености, необходими знания и умения за практикуването им и възможностите за реализация; да ориентира младите хора в личния им избор за развитие и да ги мотивира да се реализират успешно в България.

За повече информация се свържете със София Дамянова: +359888725700.

Партньори на форума са: Менторите БГ, Проект „Дуално обучение в България“/GODUAL и др.

Форума подкрепят и известни личности, които ще застанат зад Щанда на славата, за да се срещнат с аудиторията и представят професия „Звезда“.


Аз съм ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙНЕР


Аз съм АРХИТЕКТ


Аз съм БИЗНЕС И ЛИЧЕН КОУЧ


Аз съм ДИРЕКТОР РАЗРАБОТВАНЕ НА ВЪНШНИ ПАЗАРИ


Аз съм ДИРЕКТОР ЗА ВРЪЗКИ С ИНВЕСТИТОРИТЕ


Аз съм ЕЛЕКТРОИНЖЕНЕР


Аз съм КРЕДИТЕН КОНСУЛТАНТ


Аз съм МАСАЖИСТ


Аз съм ПРЕВОДАЧ


Аз съм СПЕЦИАЛИСТ ДИГИТАЛНО БАНКИРАНЕ


Аз съм СЧЕТОВОДИТЕЛ


Аз съм ТЪРГОВЕЦ


Аз съм УЧИТЕЛ


Аз съм ЧАСТЕН БАНКЕР


Аз съм ЮРИСТ


Аз съм ПРЕДПРИЕМАЧ


Аз съм МАРКЕТИНГ МЕНИДЖЪР НА ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР


Comments are closed.