ПОСЛАНИЦИ

на Дамска Бизнес Общност


София

Пейя СтойноваПейя Стойнова е първият и най-голям франчайз партньор на ВИТ-Борса за матраци. По образование е инженер, по душа – търговец. Определя се като успешен търговец, като зад това стоят 12 години опит, надграждане на знания и умения с фокусирани обучения и личностно развитие. Но най-вече разбирането й, че „човек няма как да бъде добър търговец, ако първо не е добър човек, осъзнат човек“.

Собственик и управител на ВИТ – Борсата за матраци, Младост, Пейя Стойнова става през 2011 година. До тогава е част от семейния бизнес на родителите си и няма никаква представа що е то франчайз. Всъщност, признава, че й е трябвало доста време да разбере този модел в бизнеса и че самата ВИТ – Борсата за матраци се оформя като франчайз естествено, с поемането от нея на вече съществуващия втори магазин на фирмата в столичния квартал „Младост“.


Бургас

Екатерина ДудинаЕкатерина Дудина е създател и главен консиерж на „2Ants.Agency“, freelander, freelancer, непоправим оптимист. Дипломиран специалист е по „Бизнес администрация“ и „Маркетинг“, дипломант по „Право“ и специалист по SEO, SEM и CRO. 23 години трупа опит в административните и офис дейности, обслужване на клиенти, работа с институции.

През 2007 г. стартира първия проект за виртуален офис, в помощ на стартиращи и малки фирми – единствената фирма по това време в България, предлагаща изнесени офис услуги за бизнеса. 16 години по-късно – Executive concierge – комплексна услуга, обслужваща юридически и физически лица – услуги за управление начина на живот за фирми и техните служители.

Екатерина е участник в Национална менторска програма за жени предприемачи 2023 година. Проектът й бе класиран от журито само на няколко точки от третото място, но получи множество награди от ментори и партньори.


Варна

Мая ПавловаМая Павлова е един от най-активните и амбициозни участници в Национална менторска програма за жени предприемачи – Випуск 2023. Тя е целеустремена, търсеща млада жена. В програмата успя да конфигурира и да изработи на практиката дългогодишната си идея за създаване на платформа, която да даде възможност на морската ни столица Варна да се превърне както в притегателен център за активните хора, така и в своеобразен конкурент за вниманието на бизнеса  и предприемачите от България и света. Именно с тази своя концепция тя спечели журито на Арена на дамския бизнес 2023.

Създавайки възможност за множество инициативи, продуцирани и провеждани от платформата „Умни събития“, Мая се надява Варна да привлича хора, които свързват града не само с почивка и красиви плажове, но и с интересни, полезни и развиващи различните индустрии събития.

Към момента Мая Павлова вече има регистрирана собствена компания и налага успешно своя бранд. През лятото на 2023 г. се състоя и първото събитие, изцяло продуцирано от нея и проведено в партньорство с Община Варна – „Движи се към успеха“, ориентирано към младите хора.


Заявете участие в Дамска бизнес общност, като попълните следната контактна форма.

Може да подадете заявление за присъединяване и ТУК: https://mentorite.bg/membship-wbc-doc-new/

След попълване на заявлението, изпратете го на: mentoriteorg@gmail.com или info@mentorite.bg

За въпроси: пишете тук
или позвънете: +359 87 8785330, Росина Тодорова, изп. директор Дамска бизнес общност (ДБО)