v1

Основател на шоколадов бранд е гост-лектор в третото издание на „Вечер на успеха“


Третото издание на „Вечер на успеха“ ще се проведе на 20 април, сряда, от 18 часа в ADI’S COOK & BOOK в София. Събитието се организира от “Съвет по предприемачество и стартъп“ към БТПП, www.mentorite.bg, Предприемачи БГ, Business lady club и неговата цел е да подпомогне дамите предприемачи, запознавайки ги с различни аспекти на бизнес средата в България.

„Вечер на успеха“ на 20 април ще се проведе с участието на специалния гост-лектор Красимир Бенямин. Той е един от основателите на шоколадовия бранд Bio Benjamin.Красимир Бенямин е на 41 години, има две прекрасни деца и обожава шоколада. Професионалната му биография преди да започне собствен бизнес, е шарена – техническа поддръжка на компютри, работа в хипермаркети, преводач. Идеята за бизнеса идва от филмче, което се прожектира на всеки новоназначен в „Хюлет-Пакард“, където работи в департамента по продажби. „В него се казва, че идеята на компанията е не само да печели, но и да връща нещо на обществото.  И си казах – ок, искам да имам бизнес, който е полезен за хората, които работят в него; за хората, с които правя бизнес, т. е. нашите клиенти, и за хората, които ни отглеждат суровините“, обяснява Красимир. Следва етап на умуване, на финала на който той решава да съчетае две свои страсти – кулинарията и шоколада.  Щипка позитивизъм за ефекта на бизнес начинанието идва от йогата, медитацията и антистрес програмите, които Красимир практикува и дори преподава.


На 20 април в третото издание на „Вечер на успеха“ Красимир Бенямин ще разкаже как е постигнал голямата мечта за мнозина стартиращи предприемачи да продават на милиони клиенти.

Mentorite.bg

Comments are closed.