Аз съм Лора Лазарова, на 48 години, с две вече пълнолетни деца. Преди година, след 20 години работа в структурата на една от най-големите банки в България, станах част от семейната ни фирма като управител и собственик. Ние сме специализиран доставчик на материали и решения за инфраструктурното и промишленото строителство. Фирмата е официален представител на водещи производители, които разработват иновативни, практични и надеждни решения с грижа за околната среда.

Завършила съм математическата гимназия в гр. Плевен, а след това и магистратура в специалност Икономика и управление на търговията в УНСС. Въпреки че целият ми трудов стаж се оказа изцяло свързан с обслужването, явно съдбата отново ме върна към търговията.

Никога не съм свързвала себе си с предприемачеството и настоящата ми дейност е огромно предизвикателство за  мен. Но вярвам, че успехът е резултат от упорит труд, постоянство, осъзнатост и сърце. Работата с толкова многото хора в годините – клиенти и колеги, ме научи именно на това – търпение и да не съм предубедена!

Винаги съм живяла в България и винаги искам да живея тук – не само аз, но и децата ми. И вярвам, че само от нас зависи нашата реалност да се промени към по-добро! Личната ни отговорност към работата, хората и околната среда смятам, че е приносът на всеки от нас към общата ни по-добра реалност и се стремя всеки ден да давам своя принос !