Красимира Христова е завършила „Бизнес администрация“ в UBI Business School Брюксел, със специализация по Корпоративни финанси и Инвестиции, работила в Министерство на външните работи и от 20 години управлява частен бизнес с приходи от над 30 млн. лв.

Красимира Христова е стратегически мениджър със солидна корпоративна социална отговорност, която налага промени и тенденции в изграждането на по-устойчива икономика, с мисия за намаляване на вредните емисии в околната среда.

С отговорност и осъзнатост, като второ поколение предприемач, Красимира Христова издига на друго ниво българските производители, обединявайки ги в процеса по неутрализиране на вредните емисии на дизеловите двигатели в природата.

Красимира Христова е учредител и председател на БАПВA – уважавана организация, посветена на осигуряването на качествено и устойчиво предлагане на AdBlue в страната.

Това е малка част от визитката на една дръзка жена лидер, която с непримирима амбиция управлява ефективни бизнес решения в контекста на световната „зелена политика“.