dbo-26.04

Дамска бизнес общност организира „Вечери на жената предприемач“ с гост-лектор предприемача Христо Попов

На 26 април от 18 часа Социален акселератор “ДАМСКА БИЗНЕС ОБЩНОСТ” организира „Вечери на жената предприемач“ с гост-лектор предприемачът Христо Попов. Събитието ще се проведе в Български културен център (София, ул. „Веслец 13“), а темата на вечерта е „Колко голям трябва да бъдеш отвътре, за да развиеш успешен бизнес?”.Христо Попов е един от най-успешните български предприемачи с богат международен и национален опит. Той е основател на над 30 бизнеса в 7 държави, с над 15 000 души. Основател и изпълнителен директор на Fast Track – глобална консултантска компания с над 500 клиенти в 30 държави. Fast Trаck консултира и разработва стратегии за компании като Google, Mango, Ray Ban, Four Seasons. Завършени над 12 M&A транзакции на обща стойност 1 милиард.

Христо Попов има впечатляващо образование. Завършил е Икономическия институт в София,  Университета в Кеймбридж и престижните бизнес училища в  Харвард и Лондон, Babson College в Уелсли, Масачузетс и Европейския институт за лидерство.

Професионалният му път преминава през Shell International, където стартира като ръководител планиране на сценарии. След това продължава като оперативен директор на Shell за България. Следващата му позиция в компанията е главен изпълнителен директор на Shell за Тайван. Заемал е длъжността главен изпълнителен директор и в други компании –  Каменица България и Intersnack, както и M&A директор в Sab Miller Eurоpe.

Прекарва една година в ашрам в Индия за изучаване на йога, веданта и източна философия.

Има над 50 публикации във Forbes, India Times, Fortune, Manager, HR and Management и др. Член е на YPO – глобална лидерска общност от необикновени главни изпълнителни директори, Chapter Chair и Education Chair for Europe.

Освен успешен бизнесмен, той е и баща на три необикновени дами. Сред неговите най-големи страсти, освен бизнеса и човешката ефективност, са философията, природата и човешкият ум, фитнесът, благосъстоянието и автомобилите.

Още за лектора: https://youtu.be/G_JWEAWfinU?si=RYEWx5iDcYhfcKAs


ПРОГРАМАТА на „Вечери на жената предприемач“ на 26 април включва: 17.30 – 18.00 – РЕГИСТРАЦИЯ, 18.00 – 20.00 – Среща-разговор, 20.00 – 21.00 – нетуъркинг, свободна дискусия, обмяна на идеи за проекти и партньорства между предприемачи, ментори и гости. 

Допълнителна информация може да получите от: +35987 8785330 Росина ТОДОРОВА, изп. директор ДБО.

Очакваме ви в добро настроение, с идеи и желание за развитие!, казват организаторите.

За регистрация: https://forms.gle/7by4dHpMpAPETi8p7

Вход за участниците в СА “ДБО”: 10 лв., вход за гости на СА “ДБО” – 30 лв., безплатен вход за Посланиците на СА “ДБО” и дамите от Випуск 2024 на “Менторска програма за жени предприемачи”.

За участие:

ПРЕДПРИЕМАЧИ. БГ ООД

Първа инвестиционна банка

BG95FINV91501017575558

Основание: Събитие ДБО м. Април’24

Свободна консумация по избор


„ВЕЧЕРИ НА ЖЕНАТА ПРЕДПРИЕМАЧ” е формат от ежемесечни тематични събития за обмяна на идеи и контакти, взаимна подкрепа, информираност и мотивация за започване, утвърждаване и (или) надграждане на бизнес. Темите и гостите подкрепят и допринасят за личностно развитие и израстване на професионалистите и предприемачите в България.

Организатори: Социален акселератор “Дамска бизнес общност” на Менторите.БГ в партньорство със “Съвет предприемачество и стартъп” към БТПП, фондация “ЗА добрите примери в бизнеса”.

Mentorite.bg

Comments are closed.