Виктория Караабова-Стоянова е основател и председател на „Съвет по предприемачество и стартъп“. Тя е предприемач с над 20-годишен опит в сферата на медийни, обществени, културологични и бизнес комуникаци.

Изпълнителен директор е на Международна академия за високи постижения “Сър Исак Нютон” (IAE “Sir Isaac Newton”). В Академията се разработват и прилагат индивидуализирани авторски методики за обучения по лидерство, предприемачество и иноваторство.

Виктория Караабова-Стоянова е в управлението на Издателски консорциум NBP, включваш в себе си Издателска къща “Постижения”, здравния портал “Zdravnaposhta.net”, една от най-успешните бизнес медии в България с почти 30 годишна история “Национална бизнес поща”, както и компания специализирана в областта на политически и бизнес ПР, социология, маркетинг и реклама.

Опитен консултант с десетки успешни проекти в областта на политическия и търговски PR и реклама. Има богата лична практика, наблюдения и изследвания върху проблемите и спецификите в управлението иразработване на компании от семеен и партньорски тип, опериращи както на финансови, търговски и Real Estate пазари, така и в областта на търговия на едро и дребно, услуги и обучения, здравеопазване и т.н

Виктория Караабов-Стоянова вече повече от 15 години реализира многобройни, успешни проекти по позициониране и изграждане на имидж и личен брандинг както на стартиращи и утвърдени търговски дружества, така и на личности от политическия, обществен, научен, спортен и НПО сектор.

Виктория Караабова-Стоянова е предпочитан лектор и мотиватор на редица конференции, курсове и др., автор на статии и публикации в популярни и специализирани издания. Тя е вдъхновяваща с позитивизма и ентусиазма си жена, която влага сърце и енергия в многобройни социално ангажирани каузи и активности в добротворството, благотворителността и НПО сектора.

Застъпник и активист за защита на правата на жените и девойките. Като своя кауза приема обучението, подкрепата и насърчаването на младите хора към стремеж за усъвършенстване и постигане на мечтани цели, успешна реализация като лидери, мениджъри, самостоятелни предприемачи с характер и високи постижения.