436428413_922695666529198_487330390012311202_n

Бизнес дами от Велико Търново взеха активно участие в дискусиите за предстоящото въвеждане на ESG критериите

Форумът Дни на Дамска бизнес общност на Менторите БГ, подкрепен от програмата Smart Lady на Първа инвестиционна банка, премина при изключителен интерес и затвърди мисията на организаторите – да развиват предприемачеството и икономическата среда в България


На срещата Дни на Дамска бизнес общност с представители на бизнеса във Велико Търново участваха членовете на Изпълнителния съвет на ДАМСКА БИЗНЕС ОБЩНОСТ и ментори в програмата за жени предприемачи – Гена Събева, Виктория Караабова-Стоянова, Силвия Василева, Мария Кръстева, Мануела Драганова, Ценка Божилова, Антоанета Попова, Росина Тодорова и Катя Маркова, посланик на ДБО за град Пловдив.Срещата, която се състоя на 10 април, откриха Гена Събева и Виктория Караабова-Стоянова, съпредседатели на Съвет предприемачество и стартъп към БТПП. Те изразиха задоволство от големия интерес към форума от страна на бизнеса във Велико Търново.

Форумът бе третият от серията подобни информационни срещи на “Стани Смарт лейди”, целящи повишаване на информираността и популяризиране на активностите на ДБО и Менторите БГ.


Първа среща на „Дамска бизнес общност“ и Менторите БГ с жени предприемачи в Пловдив


Първа среща на Дамска бизнес общност в Стара Загора събра жени предприемачи от различни сфери


На срещата се обсъдиха възможностите за взаимно полезни събития и сътрудничество.
Бизнес дамите от Велико Търново взеха активно участие в дискусиите относно предстоящото въвеждане на ESG критериите, които трябва да покриват компаниите и бизнесът. Новите политики за устойчивост и екологични стандарти им бяха достъпно и нагледно представени от експертите на ПИБ.
Форумът продължи с активен нетуъркинг на чаша вино и елегантен коктейл приготвен от гостоприемните домакини от хотел „Конкорд“.

Предстои на 8 май Дни на Дамска бизнес общност да се проведат в Габрово.


ГАЛЕРИЯComments are closed.