Надя-Стоянчева

Аз съм УПРАВИТЕЛ НА СУПЕРМАРКЕТ

Какво прави управителят на супермаркет?

Отлично познава пазара на бързооборотни стоки. Организира работата на екипа в супермаркета. Отговаря за доставките на стоките и подредбата им в търговския обект, проследява спазването на режимите за съхранение, така че клиентите да получават достъп до свежи и качествени продукти. Организира и участва активно в обученията на екипа за постигане на първокласно обслужване. Има ключова роля за постигане на стратегическите цели на компанията за устойчиво развитие. 

Какви качества трябва да имаш, за да се справяш добре?   

Високо ниво на организираност, отговорност, комуникативност, целенасоченост, съпричастност, активност, постоянство.

Какви умения трябва да имаш?          

Отлични умения за планиране; отлични комуникационни умения; екипност; емоционална интелигентност и умения за справяне с конфликти; готовност за придобиване на нови знания и умения; инициативност за откриване на нови ефективни подходи в работата. 

Кои предмети в училище са важни и кои специалности в университета са подходящи?

Икономически и финансови дисциплини, математика, маркетинг, всички предмети/специалности, които насърчават търсенето на иновативни решения.

Къде можеш да получиш подходящо образование?             

Образование: висше/средно

Икономически/търговски гимназии, икономически/финансови висши училища (пример: УНСС, специалност „Управление на търговските вериги“)

Къде можеш да се реализираш и колко ще получаваш?

Секторът на ритейла отбелязва ръст всяка година: у нас има няколко големи търговски вериги от супермаркети, които непрекъснато привличат нови хора в екипите си; „Фантастико“ е най-голямата българска верига в сектора и очаква своите нови амбициозни и талантливи колеги в екипа.

Какво е бъдещето на професията?     

Търговията с бързооборотни продукти предлага много и различни професионални възможности, дори в криза секторът продължи активно да работи, така че професията ще продължава да се развива и устойчиво да се утвърждава.

За кого НЕ Е тази професия?   

За хора, които не обичат динамиката, разнообразието и общуването.


Професията УПРАВИТЕЛ НА СУПЕРМАРКЕТ представя Надя Стоянчева

Надя Стоянчева е част от Обучителния център към дирекция „Човешки ресурси“ на ФАНТАСТИКО ГРУП. От над 8 години е част от екипа на компанията, през които преминава през различни позиции: 4 години е заместник-управител на супермаркет и почти 5 работи като управител. Отлично познава работата в супермаркетите и активно помага на колегите в търговските обекти от веригата да растат кариерно. Има усет към детайлите и успява да открие таланта във всеки член на екипа.

Надя е на 34 години и сесправя успешно не само в професията, но в личния живот. Нейното голямо богатство са трите ѝ деца.

ФАНТАСТИКО ГРУП е българска семейна компания, която притежава 45 супермаркета на територията на София, Банкя, Перник, Ботевград, Елин Пелин и Кюстендил. В портфолиото ѝ са също търговски център SkyCityMall, боулинг залите MegaXtreme Bowling, ресторантите MyChoice, клуб JoyStation.

ФАНТАСТИКО ГРУП се утвърди не само като устойчива и водеща компания в ритейл сектора, но и като отговорен инвеститор и работодател. В компанията в момента работят около 3400 професионалисти с различен профил, умения и интереси.

ФАНТАСТИКО ГРУП не спира да инвестира в програмите си за мотивираща работна среда и кариерно развитие.

Comments are closed.